Artikelen 11 - 18 van 18 in de rubriek Eten en DrinkenEten en Drinken
Een van mijn favoriete recepten is "Pasta in roomsaus met blauwe kaas." De roomsaus is eigenlijk een saus op basis van zure room en crème-fraiche. Je moet wel van hartig houden als je deze pastasaus g…
Recepten, 22-09-2008
Borrelhapjes is de benaming voor snacks voor bij een borreltje. Het borreltje kan een biertje of een wijntje zijn, maar ook een glaasje jonge jenever. Vroeger noemde men de snacks voor bij de tv of vo…
Recepten, 20-06-2014
Bij pasta denken we aan spaghetti, macaroni, tagliatelle, enzovoorts. Er bestaan veel pastarecepten. Als u uitgaat van een recept voor spaghetti, dan is de meest bekende basis tomatensaus met gehakt,…
Recepten, 13-03-2015
Een grog wordt bij verkoudheid en griep gedronken. Of het werkelijk helpt tegen griep? Of een Grog gezond is valt te bezien. Alcohol is niet gezond te noemen. Ondanks dat wordt de Grog nog steeds genu…
Recepten, 23-10-2014
Roomboter maken is eigenlijk heel gemakkelijk. Het enige wat je nodig hebt is slagroom, een schone pot, en een beetje geduld. Zelfgemaakte roomboter smaakt meestal nog lekkerder dan roomboter die je i…
Recepten, 18-01-2015
Een tosti maken is niet moeilijk. De basisingrediënten voor een tosti zijn brood (meestal witbrood) kaas en ham. Je kunt tosti’s maken met een tostiapparaat, een tosti-ijzer of in de pan. Je kunt ook…
Bereiding, 09-06-2009
Een Vinoloog is iemand die verstand van wijn heeft. De vinoloog heeft een brede kennis over wijnen. Daarmee is feitelijk alles samengevat, want Vinoloog is een vrije titel dus in principe mag iedereen…
Bier en wijn, 03-07-2008
Zalmsalade, tonijnsalade of eiersalade kan je heel goed zelf maken. Bij een feestje zijn dit de meest populaire slaatjes. Lekker op een stukje stokbrood, een toastjes of op een cracker. De restjes eet…
Recepten, 19-06-2014